Goreux deelt klappen uit in Tongerse discotheek

Christophe van den Boom
| 61 reacties
Goreux deelt klappen uit in Tongerse discotheek
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard-middenvelder Réginal Goreux heeft zaterdagnacht een man hardhandig aangepakt op de parking van de Tongerse discotheek Nunu Club. De man kreeg klappen in het gezicht. Goreux ontkent de aantijgingen.

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag heeft een 22-jarige man enkele rake vuistslagen in het gezicht gekregen. Daarnaast liep hij ook blauwe plekken op. De stewards van de dancing, die instaan voor de veiligheid, hebben Goreux herkend als belangrijkste dader.

“Réginal Goreux en een tiental vrienden hebben de nacht doorgebracht in onze discotheek. Alles verliep rustig en zonder problemen”, vertelde een verantwoordelijke van de veiligheid in Sudinfo. “Maar op de parking zag ik de speler een vuistslag geven in het aangezicht van onze bezoekers. Daarna heeft hij zijn broeksriem uitgedaan en daarmee slagen uitgedeeld.”

De speler van Standard werd ook door enkele omstaanders herkend. Het slachtoffer zelf beweert zich niets meer te herinneren van die bewuste avond. Er is vooralsnog geen klacht ingediend. 

Goreux tekende onlangs een contract bij het Russische Krylja Samara. Morgen vertrekt hij naar het oefenkamp van zijn nieuwe club. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties