Ojo scoort twee keer in oefenmatch tegen Lommel

Christophe van den Boom
| 16 reacties

Racing Genk heeft een oefenmatch tegen tweedeklasser Lommel United met 4-0 gewonnen. Aanwinst Kim Ojo was tweemaal trefzeker. Ook Limbombe en Trossard scoorden.

De Genkenaars begonnen gretig aan de wedstrijd en al na tien minuten spelen stond het 2-0. Eerst bediende Ayub Limbombe en nadien kopte Kim Ojo een voorzet van Jordy Croux binnen. Enkele minuten later deden ze er nog een derde doelpunt bij. Deze keer bezorgde Ayub de voorzet en opnieuw Ojo deed de netten trillen. Lommel voetbalde aardig mee en stelde doelman Van Hout enkele keren op de proef, maar scoren lukte niet.

In de tweede helft kwamen Trossard, Gerkens en twee testers het veld op. Linde, een doelman, toonde zich met een aantal goede reddingen. Door de wissels waren de automatismen niet meer top, maar Genk bleef baas.

Het was wachten tot tien minuten voor affluiten alvorens Trossard de wedstrijd beslist.  Een vrije trap van Croux spatte uiteen op de lat en kwam in de voeten van Kara. Die legde breed tot bij Trossard die de eindstand op het bord zette.