Beloften en testers Anderlecht winnen tegen Dordrecht

Beloften en testers Anderlecht winnen tegen Dordrecht
Foto: © SC

De beloften van Anderlecht aangevuld met enkele testers hebben deze namiddag een oefenwedstrijd tegen de Nederlandse tweedeklasser Dordrecht gespeeld. Paars-wit won met 3-2.

De bedoeling van de wedstrijd was om testers Najar en Lumu eens in een matchverband aan het werk te zien. Enkele andere spelers konden zich ook in de kijker spelen voor een uitleenbeurt. 

En Najar en Lumu lieten zich opmerken, want beiden scoorden een goal. Anderlecht kwam al snel op achterstand, maar Reynaldo zette dat in de eerste helft nog recht. Lumu bracht paars-wit op voorsprong en Najar diepte de voorsprong uit na een heerlijke actie van Kabasele, die een sterke invalbeurt maakte. Dordrecht kwam nog terug tot 3-2, maar de gelijkmaker kwam er niet meer.

Andy Najar, die op proef is van het Amerikaanse DC United, maakte een goede beurt en Herman Van Holsbeeck bevestigde dat er een bod zal uitgebracht worden op de Hondurees. Het geval Lumu ligt iets ingewikkelder daar er opnieuw met Willem II onderhandeld moet worden omdat ze niet langer Molins als pasmunt hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties