Hubert: "Zeker en vast kwaliteit in de groep"

Hubert: "Zeker en vast kwaliteit in de groep"
Foto: © SC

David Hubert heeft de overstap van Genk naar Gent goed verteerd. De middenvelder werd voor zes maanden uitgeleend en komt nu eindelijk aan spelen toe.

Bij Genk rekende Been niet echt op hem, maar bij de Buffalo's vond hij snel zijn weg op de stage. "Alles verliep heel vlot. Ik heb de kwaliteit binnen de groep kunnen zien, die er zeker en vast is", zegt hij op de site van Gent. "En voor een jonge speler is het natuurlijk ook de ideale manier om je ploegmaats te leren kennen. Je leeft en traint zeven dagen, van ’s morgens tot ’s avonds met de volledige groep en dat komt de integratie alleen maar ten goede. Ik was dan ook heel blij dat ik voor mijn eerste week bij AA Gent meteen op stage kon vertrekken. De omstandigheden waren gewoon perfect."

Na zes maanden keert hij normaal gezien terug naar Limburg. "Er is geen aankoopoptie in het akkoord opgenomen, dat is iets dat tussen KRC Genk en AA Gent gebeurd is, daar had ik niets in te zeggen. Maar alles is natuurlijk mogelijk, binnen een maand of twee, of zes maanden kan er nog altijd gesproken worden tussen de twee clubs. Dus er kan vanalles gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties