Beerschot klaar voor BeNe League A

Beerschot klaar voor BeNe League A
Foto: © SC

Het vrouwenteam van Beerschot is net begonnen aan zijn avontuur in de BeNe League A met een uitwedstrijd in Standard. Aan die club heeft Beerschot goede herinneringen.

Beerschot plaatste zich namelijk voor de BeNe League A door op de laatste speeldag van het eerste deel van de competitie verrassend te gaan winnen in Standard. De Luikse vrouwen waren tot dan ongeslagen en blijven een van de favorieten voor de titel.

In de BeNe League A mogen de vrouwen van Beerschot zich nu bewijzen tegen de beste ploegen uit België en Nederland. “We hebben een heel mooi eerste deel afgewerkt. We hadden de plaatsing niet meer verwacht, maar alles wat er nu nog bijkomt is meegenomen. Het is nu veertien wedstrijden genieten”, zegt trainer Jef Lauwers tegen Beerschot TV.

Beerschot haalde BeNe League A met een doelpunt in de laatste minuut in en tegen Standard Femina. Het was Riana Nainggolan dat de belangrijke goal maakte. “Ik was aan het wachten op een doelpunt. Dat ik toch nog scoorde, geeft me de motivatie om in de tweede seizoenshelft nog meer doelpunten te maken”, aldus de speelster van Beerschot.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties