Reactie Raman: "Op dit elan doorgaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Raman: "Op dit elan doorgaan"
Foto: © SC

Benito Raman had een opmerkelijke invalbeurt tegen Bergen. De huurling van AA Gent kwam twee keer dicht bij een doelpunt. Hij was tevreden over het spel van Beerschot.

Sander De Graeve in Antwerpen

“De doelman van Bergen was goed vandaag. Ik kon twee minuten na mijn invalbeurt al tot scoren komen. Het was een mooie binnenkomer geweest maar Werner redt knap.” Raman kon bij een tweede mogelijkheid eigenlijk de bal afleggen: “Ik zag enkel de doelman en de verdediger naast me, ik kon niet zien of er iemand voor doel was.”

“Los van het resultaat spelen we een goede match. Als we op dit elan doorgaan krijgen we nog zes mooie matchen en halen we Play-off II. We moeten vooral naar onszelf kijken en niet gaan rekenen. De laatste drie wedstrijden moeten we voor negen op negen gaan tegen Cercle Brugge, Lierse en Waasland-Beveren.”

De volgende wedstrijd van Beerschot is meteen tegen AA Gent: “Het wordt een rare wedstrijd voor me. Ik heb Louwagie gevraagd om me tegen Gent te laten spelen want ik wil zoveel mogelijk matchen spelen, ook al is het tegen mijn eigen club. Ik heb getoond dat ik goed kan invallen en hoop ook volgende week iets te kunnen laten zien.”

Tot slot gaf Raman nog een pluim aan het publiek: “Er was een geweldige sfeer in het stadion, ik hoop dat ik dat nog veel mag meemaken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties