White Star Woluwe vindt investeerder

Christophe van den Boom
| 24 reacties
White Star Woluwe vindt investeerder
Foto: © SC

White Star Woluwe staat op het punt overgenomen te worden door een internationale investeringsgroep. Dat meldt de club op haar website. Promotie naar eerste klasse is niet meteen het hoofddoel van de club.

“Er is een akkoord getekend over het herstel van onze club door een Internationale groep. Het investeringsprogramma maakt deel uit van een internationaal en globaal investeringsproject”, laat voorzitter Michel Farin weten.

“De groep zal de situatie analyseren en voorziet nadien een belangrijke investering op basis van drie jaar voor de ontwikkeling van de club en haar infrastructuur. Dit project zal zich richten op een ontwikkelingsprogramma waarbij een elite sportschool wordt opgericht en er komt een infrastructuur voor medische en technische prestaties. Beide zaken wordt een prioriteit”, legt de voorzitter uit.

Ook sprak hij zich uit over de doelstellingen en de toekomst van de club. “De onmiddelijke doelstelling is om het zo goed mogelijk te doen, met een mogelijk eindwinst. Een toetreding tot eerste klasse is niet meteen een prioriteit. Om deze doelstellingen te bereiken zullen we een compleet team samenstellen en zullen we zo actief mogelijk zijn op deze laatste dagen van de transferperiode.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties