Reactie Hubert: "Verdienden de drie punten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 32 reacties
Hubert: "Verdienden de drie punten"
Foto: © SC

David Hubert maakte deel uit van het sterke middenveld van Gent dat het Club Brugge erg moeilijk maakte. Hij vond dat Gent verdiende om met meer dan één punt naar huis terug te keren.

Sander De Graeve in Brugge

"We stonden overal goed, niet enkel op het middenveld", aldus David Hubert. "Club was minder sterk dan ik verwacht had, al was dat deels ons verdienste. We lieten de spelers van Club aan de bal die het minst creatief zijn en de creatieve geesten schermden we af. Zo kreeg Club Brugge geen vertrouwen."

"We verdienden hier om met drie punten naar huis te gaan. We creëerden al veel meer kansen dan tegen Anderlecht en Standard, vooral in de tweede helft. Als ze niet binnengaan zijn we er natuurlijk niks mee. Brüls had bij zijn kans moeten schieten in plaats van kappen en ook Soumahoro mocht er een bal inleggen. We tanken vertrouwen maar gaan teleurgesteld terug naar Gent."

De middenvelder was vrijdag nog twijfelachtig en kon deze week maar twee dagen trainen, hij werd ook gewisseld: "Fernandez vroeg me of het nog ging, ik vroeg hem hoe lang het nog was. Ik zei hem dat die tien minuten nog wel zouden lukken maar hij haalde me toch naar de kant. De vermoeidheid begon bij iedereen te wegen, anders waren we nog over Club Brugge gegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties