Nog een drukke dag voor Herman Van Holsbeeck

Nog een drukke dag voor Herman Van Holsbeeck
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck is vandaag één van de drukst bezette mannen van het land. De manager van paars-wit wil immers nog heel wat uitgaande transfers bewerkstelligen. De kern moet immers nog afgeslankt worden.

Het inkomende huiswerk is gedaan. Met Demy de Zeeuw, Samuel Armenteros, Andy Najar en Acheampong haalde Anderlecht wat het wilde halen. Met Anthony Vanden Borre kwam er zelfs nog een onverwachte speler bij. De kern is nu opgelopen tot maar liefst 34 spelers en daarvan wil Van Holsbeeck er vandaag nog enkele stallen.

Voor jongens als Fernando Canesin, Roland Juhasz, Jordan Lukaku, Nathan Kabasele, René Sterckx en Reynaldo lijkt het er op dat ze niet meer aan de bak zullen komen dit seizoen. Juhasz, Reynaldo en Canesin mogen verkocht worden. Lukaku willen ze uitlenen om speelgelegenheid te krijgen. Daarnaast zijn er ook jongeren als Michaël Heylen, Leander Dendoncker en Mehdi Tarfi.

"We geloven in hen, maar misschien is het beter dat ze nu aan spelen toekomen bij een andere club", zei Van Holsbeeck daarover. "Dan kunnen we hen ook beoordelen, want met onze huidige kern wordt het voor hen moeilijk om te spelen. Een verhuur van zes maanden kan een oplossing zijn."

Van Holsbeeck zal dus nog heel wat telefoontjes plegen en krijgen vandaag. In de loop van de dag verwachten we meer nieuws over de uitgaande transfers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties