KBVB biedt 'Everyday Football app' aan

Nicolas Delacourt
| 9 reacties
KBVB biedt 'Everyday Football app' aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De KBVB biedt in samenwerking met Belgacom de 'Everyday Football app' aan, waarmee de Belgische competitie makkelijker dan ooit op de voet gevolgd kan worden.

Voetbalklassementen op de voet volgen wordt makkelijker dan ooit met de nieuwe Everyday Football app. Daarmee zet je in real time de eindresultaten van jouw voetbalploeg online én volg je alle klassementen in België. Van eerste klasse tot vierde provinciale, van veteranen tot miniemen, van mannen- tot vrouwenvoetbal. Zowel op de grasmat als in de zaal. Allemaal handig verzameld op één plaats.

Naast het uploaden van scores en bekijken van klassementen laat de app je ook toe om up-to-date informatie te vinden over clubs, ploegen, kalenders, wedstrijdlocaties, matchen, enzovoort. Een must have voor elke voetballiefhebber dus.

De Everyday Football app is een initiatief van de KBVB in samenwerking met Belgacom en maakt deel uit van het Everyday Football-platform waar mensen met een voetbalpassie binnenkort hun liefde voor de sport kunnen delen. De applicatie is zowel beschikbaar op iOS als Android. Downloaden kan via www.everydayfootball.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties