Komt er nog een oplossing voor Juhasz?

Fabian Morren
| 9 reacties
Komt er nog een oplossing voor Juhasz?
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roland Juhasz speelt nog steeds bij Anderlecht. Dat is niet helemaal volgens het plan. De Hongaarse verdediger had eigenlijk in januari moeten vertrekken. Zowel hijzelf als paars-wit hoopt nog op een transfer in de komende dagen.

Een transfer kan nog, want in Oostenrijk, Oekraïne, Turkije en Rusland is de markt nog open. Anderlecht hoopt dat Juhasz alsnog naar één van deze landen kan verhuizen.

Eerder leek er een akkoord in de maak met Trabzonspor. Ook andere clubs trokken aan de mouw van de international, maar tot een akkoord kwam het niet.

Het verhaal van Juhasz is bekend. Sinds het seizoen 2005/2006 is de verdediger aan de slag bij Anderlecht. Al snel groeide hij uit tot één van de sterkhouders in de paars-witte defensie. Enkele keren stond hij dicht bij een lucratieve transfer. Onder meer naar Celtic in de zomer van 2011. Anderlecht lag toen echter dwars.

Dit seizoen haalde John van den Brom zijn landgenoot Bram Nuytinck naar het Astridpark. Juhasz belandde op de bank en later kreeg hij te horen dat de club zelfs helemaal niet meer op hem rekent. 

Canesin
Ook Fernando Canesin krijgt af te rekenen met een behoorlijk onzekere toekomst. De Braziliaanse middenvelder stond dicht bij een overgang naar Chievo, maar de transfer sprong in extremis af. Ook hij zit dus nog steeds bij Anderlecht en wéét dat hij geen speelkansen zal krijgen.

Voor Canesin was er nog belangstelling vanuit Zuid-Korea en Rusland. Die landen zouden nog steeds een optie kunnen zijn voor de speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties