Bulot: "Het publiek zag de allerbeste Bulot nog niet"

Christophe van den Boom
| 7 reacties
Bulot: "Het publiek zag de allerbeste Bulot nog niet"
Foto: © SC

Frédéric Bulot kon bij de Rouches voorlopig nog niet doorbreken. Zijn beste wedstrijd speelde hij tegen Anderlecht. Toen maakte hij twee doelpunten. Paars- Wit is ook volgende zondag de tegenstander en Bulot hoopt opnieuw te stunten.

De fans grommen vaak dat de Fransman na die knalprestatie helemaal weggezakt is, maar hijzelf ziet dat anders. “Na die partij heb ik nog goed gespeeld, maar ik was minder beslissend. Toch moet ik beter kunnen. Mijn prestaties zijn te wisselvallig te meer omdat heel wat kleine blessures me hebben afgeremd. Het Luikse publiek zag de allerbeste Bulot nog niet”, reageert de middenvelder in HNB.

Zondag is er opnieuw de Clasico tegen Anderlecht. Paars-Wit telt reeds elf zeges op rij en de Rouches zijn gebrand om die reeks een halt toe te roepen. “We hebben veel snelle jongens in ons team, er zijn dus mogelijkheden op de counter. We moeten er vooral over waken om niet te veel respect te tonen voor Anderlecht, want we kunnen hen aan. We gaan dan ook voluit voor de overwinning.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties