Duitsland gaat op en over Frankrijk

Frankrijk heeft een thuisnederlaag geleden tegen Duitsland. Na negentig minuten stond er in het Stade de France een 1-2 eindstand op het scorebord.

Zowel Frankrijk als Duitsland verloren nog niet in de WK-kwalificatiecampagne. Beide Europese topploegen zijn dan ook goed bezig op weg naar een mogelijke plaatsing voor het WK in Brazilië. Het beloofde dus een interessante oefenpot te worden.

Valbuena wist de Fransen net voor rust op voorsprong te brengen, maar na de rust kwam Duitsland beter in de wedstrijd. Dankzij Müller en Khedira, op aangeven van Özil, wisten de Duitsers alsnog de wedstrijd winnend af te sluiten.

Beide teams bleven lang op zoek naar een extra doelpunt, wat het tot een interessante wedstrijd maakte naar de normen van een vriendschappelijke interland. Ook het aantal wissels bleef relatief beperkt.