Angeli: "Hopelijk nieuwe basisplaats in Waalse derby"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Angeli: "Hopelijk nieuwe basisplaats in Waalse derby"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnor Angeli neemt het zondag met Bergen op tegen zijn ex-club Standard. Het wordt de eerste keer dat de middenvelder terugkeert naar Sclessin, nadat hij de club in juni verliet voor de Draken.

“Wat mij betreft, wordt het mijn eerste terugkeer naar Sclessin. Vorig seizoen, toen ik bij Beerschot speelde, mocht ik niet aantreden door een clausule in mijn contract. Zelfs al ben ik Brusselaar, toch hou ik goede herinneringen over aan mijn passage in Luik”, aldus Angeli in la Dernière Heure.

Bij de Rouches kwam de 21-jarige middenvelder niet veel aan spelen toe. Hij besloot om sportieve redenen naar Bergen te trekken. “Ik heb een goede voorbereiding gekend met de Rouches, maar mijn kansen om een basisplaats af te dwingen waren heel klein. De kern telde 40 spelers. We waren met een tiental spelers om twee posities in te vullen. Daarom heb ik besloten naar Mons te gaan."

Ook bij de Draken liep het voor hem niet meteen van een leien dakje. Het duurde tot november voor hij zijn basisplaats te pakken kreeg. “De trainer wilde meer verdedigend spelen. Ik was teleurgesteld over die beslissing, omdat ik op de bank belandde. Maar die frustratie is nu voorbij. Ik hoop op een nieuwe basisplaats in de Waalse derby. Ik wil strijden tegen mijn vrienden: Mpoku, Batshuayi en Arslanagic.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties