Ancelotti: "Valencia wordt een goede test voor ons"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ancelotti: "Valencia wordt een goede test voor ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlo Ancelotti, trainer van PSG, kijkt morgen met zijn team FC Valencia in de ogen. Hij ziet de Spanjaarden als een goede test voor zijn elftal.

PSG staat momenteel eerste in de Franse Ligue 1 en stilaan lijken de Parijzenaars een echte kloof te slaan met de achtervolgers. In de Champions League is FC Valencia de tegenstander. PSG lijkt met zijn sterrenensemble favoriet te zijn tegen de Spanjaarden, maar Ancelotti blijft het een open duel vinden waarbij beide teams evenveel kans maken op kwalificatie.

"Valencia is een goed georganiseerd elftal met goede spelers. Ze hebben veel kwaliteit en ze zijn in vorm. Maar wij hebben ook de goede conditie te pakken", aldus de Italiaanse oefenmeester op de persconferentie in de sinaasappelstad.

Ancelotti moet het morgen wel zien te rooien zonder sterkhouders Thiago Motta en Thiago Silva. "We hebben ook al goede wedstrijden zonder hen gespeeld. Alex komt terug uit blessure en Sakho is in heel goede doen. Het is nu ook eenmaal voetbal. We moeten in staat zijn om goede spelers te kunnen vervangen. Ook die capaciteit maakt uit of je een topteam bent of niet", besluit Ancelotti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties