Denier ziet mogelijkheden voor Genk tegen Stuttgart

Christophe van den Boom
| 7 reacties
Denier ziet mogelijkheden voor Genk tegen Stuttgart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk neemt het donderdag in de Europa League op tegen het Duitste Stuttgart. Kevin De Bruyne toonde met Werder Bremen dat Stuttgart te kloppen is. De Genkse asistent-coach Pierre Denier was erbij en ziet mogelijkheden voor de Limburgers.

“Stuttgart startte sterk, forceerde enkele halve kansen, maar viel daarna terug. Typisch voor een jonge ploeg die met weinig vertrouwen speelt”, analyseert Denier in Het Belang van Limburg. “Opnieuw maakte Stuttgart verdedigende fouten, zeker als er druk wordt uitgeoefend op de verdedigers durven ze al eens in de fout te gaan. Hier liggen mogelijkheden.”

Genk weet dus wat hen te wachten staat, al is het oppassen, want na de 1-4 van het voorbije weekend zijn de Duitsers waarschijnlijk op revanche uit. “Ik verwacht ook dat enkele nieuwe jongens hun kans gaan krijgen tegen ons. Verder vond ik Werder Bremen sterk spelen. We mogen ons dus niet verkijken op de uitslag. Al vond ik het hemels om Kevin De Bruyne weer aan het werk te zien. Hij is in korte tijd de patron van bremen geworden”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties