Reds geloven nog in vierde plaats

Yves Dekoning
| 6 reacties
Reds geloven nog in vierde plaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks een achterstand van twaalf punten op Tottenham, geloven de Reds nog heilig in het behalen van de vierde plaats. Hiermee beoogt Liverpool het belangrijke vierde ticket voor de Champions League.

Liverpool speelt vanavond thuis tegen West Brom. Als de Reds winnen, komen ze tot op negen punten van nummer vier Tottenham. LFC wipt dan over Swansea naar de zevende plaats. Arsenal en Everton blijven vijfde en zesde. Liverpool heeft nog dertien matchen om de kloof dicht te fietsen en over de drie concurrenten te kruipen.

Volgens Mike Marsh gelooft iedereen nog in de kansen van Liverpool: "Ik denk dat er een echt geloof ik de ploeg zit. We hebben onze laatste twee matchen gelijk gespeeld, maar dat was wel bij Arsenal en Manchester City. Daarvoor wonnen we negen van de laatste twaalf duels. Een teken dat het beter draait. We moeten wel negen of tien van de laatste dertien matchen winnen dan."

Vanavond komt Steve Clarke terug naar Anfield, de ex-assistent van Brendan Rodgers bij Liverpool FC is nu manager van West Brom. Ook hij hemelde de Reds op: "Ze moesten zich aanpassen aan de wensen van Rodgers, maar ze spelen steeds beter. Op dit moment spelen ze zelfs het beste voetbal in de Premier League. Ze doen het goed en het zal een lastige avond worden voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties