Win 1000 euro!

Fabian Morren
| 0 reacties
Win 1000 euro!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De CL-prono van Voetbalkrant.com is helemaal terug van weggeweest! Vandaag starten de achtste finales, dus is het nu het ideale moment om mee te spelen.

De achtste finales komen eraan. Denk jij de juiste uitslagen te kunnen voorspellen? Dan moet je absoluut meedoen aan onze GRATIS CL-pronostiek. Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs bestaat uit 1000 euro bij Unibet!

Alleen spelen is natuurlijk maar alleen spelen. Daarom kan je ook je vrienden uitnodigen om mee te spelen in een team en samen mee te dingen voor de prijzen.

Elk lid van het winnende team in het eindklassement wint namelijk ook 50 euro op zijn Unibet-account op voorwaarde dat hij/zij een minimuminzet heeft geplaatst van 10 euro op zijn of haar Unibet-account. Teams kunnen strijden om het beste team van Belgie te worden. Wint jouw team dan krijgt elk lid 50 euro.  

Wat doet Cristiano Ronaldo tegen zijn ex-club Manchester United? Kan Celtic opnieuw stunten, ditmaal tegen Juventus? En wat wordt de uitslag van het Iberische duel tussen Porto en Malaga? Speel mee met de prono op clprono.voetbalkrant.com, registreer je, en doe een gooi naar eeuwige roem en 1000 euro. Veel succes allemaal!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties