Geraerts: "Ik weet best dat ik Stijn in de problemen kan brengen"

Geraerts: "Ik weet best dat ik Stijn in de problemen kan brengen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Beerschot-OH Leuven staan vanavond twee heel goede vrienden tegenover elkaar. Karel Geraerts en Stijn Stijnen hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen, maar op het veld gaat het er professioneel aan toe.

Beerschot wil zich aan zijn laatste strohalm vastklampen om PO III te vermijden en daarvoor moet er gewonnen worden tegen Leuven. Hier en daar werd er gefluisterd dat Stijnen het wel op een akkoordje zou gooien met zijn beste vriend, maar Geraerts ontkent formeel. "Als ik voor doel kom in de 90ste minuut bij 0-0 ga ik proberen de bal tussen de palen te stampen", aldus de middenvelder in GvA.

"Ik weet best dat ik Stijn en Beerschot daarmee in de problemen kan brengen, en ik heb niet liever dan dat Beerschot zich redt, maar ik speel nu eenmaal voor Leuven. Het enige wat ik wil, is winnen met Leuven. Trouwens, zelf ben ik er totaal niet mee bezig dat ik straks tegen Stijn speel. Ik zal hem hooguit voor de match eens plagen - en hopelijk nadien ook. Maar tijdens de wedstrijd is dat het laatste waaraan ik denk. Of Stijn dan wel een wildvreemde in doel staat, wat maakt mij dat uit?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties