Boffin incasseert drie doelpunten

Christophe van den Boom

Ruud Boffin beleefde met Eskisehirspor zaterdag niet zo'n fijne avond. De doelman moest zich drie keer omdraaien tegen Kayserispor.

Boffin hield twintig minuten zijn netten schoon, maar moest zich gewonnen geven na een sterke aanval van de bezoekers. Cleyton kwam alleen voor doel en knalde de 0-1 tegen de touwen. Eskisehirspor probeerde, maar kon geen echte kansen versieren.

In de tweede helft was het ook al Kayserispor wat de klok sloeg. Boffin moest uitpakken met enkele goede reddingen en weerhield de bezoekers lange tijd van de dubbele voorsprong. Een kwartier voor het einde moest hij zich toch nog twee keer omdraaien. Yilmaz zette met twee doelpunten de 0-3 eindcijfers op het bord.

Boffin en Eskisehirspor staan op een zesde plaats in de Turkse Süperlig. Kayserispor wint enkele plaatsen en is negende.