U vindt Vossen en De Ceulaer beste Genkse spitsenduo

Christophe van den Boom
| 2 reacties
U vindt Vossen en De Ceulaer beste Genkse spitsenduo
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Glynor Plet is zijn invallersrol bij KRC Genk beu en solliciteert naar een basisplaats. Wij stelden u de vraag wie voor u het beste spitsenduo is van de Limburgers. De lezers van Voetbalkrant.com kozen niet verrassend voor het duo Vossen/ De Ceulaer.

Meer dan zestig procent vindt de samenwerking tussen Jelle Vossen en Benji De Ceulaer de beste optie in de spits bij de Limburgers. 23% zet Glynor Plet naast de Limburgse topschutter Vossen. Nog eens tien procent kiest voor de combinatie met Barda. Dat betekent dat Jelle Vossen voor meer dan 90% onder u de absolute vaste waarde is in de spits.

Enkelingen kozen voor alternatieve combinaties. De duo’s Plet/De Ceulaer en Barda/Plet zijn beide goed voor zo’n drie procent van de stemmen. In totaal kiest dus 29% voor de Nederlander in de aanval. Een combinatie met Barda en De Ceulaer lijkt niemand een goed plan.

Vandaag schotelen we u een nieuwe Facebook-vraag voor: ‘Roberto Mancini gaf in de Engelse pers aan dat hij de beste coach is van Engeland. Maar wie vindt u de beste oefenmeester van de Premier League?’

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties