Villas Boas: "Doel blijft kwalificatie voor Champions League"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Villas Boas: "Doel blijft kwalificatie voor Champions League"
Foto: © SC

André Villas-Boas heeft nogmaals aangehaald dat Tottenham zich in de eerste plaats richt op het behalen van de Champions League. Maar de Portugees wil daarmee niet gezegd hebben dat zijn team de Europa League links laat liggen.

“Het voornaamste is dat we ons kwalificeren voor de Champions League van volgend seizoen. Maar we kunnen beide competities absoluut combineren, dat bewezen we al eerder dit seizoen”. Voor dat Champions League-ticket moet Tottenham de felbegeerde vierde plaats behalen in de eigen competitie.

Het voelt daarbij nog steeds de hete adem in zijn nek van rivaal Arsenal, dat wellicht een kruis mag maken over de Champions League nadat het op eigen terrein verloor met 1-3 van Bayern München.“Ik verwacht niet dat Arsenal het nog kan rechtzetten in zijn terugwedstrijd tegen Bayern”, denkt AVB. “Het geeft hen de mogelijkheid om alles op de competitie te zetten en vol voor die vierde plek te gaan”.

Over de wedstrijd was Villas-Boas optimistisch. “Wij staan op dit moment voor in het duel met Lyon. Zij zullen het spel moeten maken en zij hebben een doelpunt nodig. Anderzijds, wij zijn een team dat het buitenshuis uitstekend doet. Dat is ook gebleken uit onze resultaten dit jaar, we kunnen altijd wel een doelpunt maken op vreemde bodem”, besluit de coach van The Spurs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties