Lambert: "Benteke blijft bij Aston Villa"

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Lambert: "Benteke blijft bij Aston Villa"
Foto: © SC

Christian Benteke blijft bij Aston Villa voetballen. Dat is althans de mening van zijn manager Paul Lambert. Benteke wordt door zijn goede prestaties in verband gebracht met verschillende topteams.

Paul Lambert is er echt van overtuigd dat Benteke ook volgend seizoen nog in Villa Park voetbalt. "Christian speelt heel goed voor ons en dat is het belangrijkste. Het interesseert me niet aan welke clubs hij gelinkt wordt en aan welke niet. Het bewijst enkel dat Benteke het goed doet voor mij en voor hemzelf. Wat andere mensen denken, interesseert me niet", aldus Lambert op Soccernews.

Benteke scoorde dit seizoen bijna de helft van alle doelpunten (11) die de club uit Birmingham maakte in de Premier League. Lambert waarschuwt onze landgenoot wel dat hij dit niveau moet blijven halen om zijn hele potentieel te benutten. "Het is een topkerel. Hij is bescheiden en als hij blijft doen wat hij nu doet, zal hij de top zijn, een echte topspeler. Wat hij gedaan heeft voor de club in de korte tijd dat hij hier nog maar is, is fantastisch. Maar hij zal dat moeten bevestigen. Niet alleen volgend jaar, maar in de rest van zijn loopbaan", besluit Lambert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties