Bacca: "Geen rekening houden met nederlaag"

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Bacca: "Geen rekening houden met nederlaag"
Foto: © SC

Topschutter Carlos Bacca scoort de laatste weken moeizamer, maar hij gelooft dat hij snel opnieuw aan het kanon zal staan. Liefst zondag al tegen Anderlecht. De spits gelooft immers dat de Club kan winnen. "Met verliezen van Anderlecht houden wij geen rekening", aldus de Colombiaan.

“Deze wedstrijd is niet beslissend voor het kampioenschap. Het is meer dan een topwedstrijd. We spelen niet enkel tegen de leider, maar ook tegen de rivaal”, opent Bacca in Gazet van Antwerpen.

De spits begon het seizoen goed en scoorde aan de lopende band. Intussen is zijn kanon afgezwakt. “Als aanvaller heb je moment waarop je vlot scoort en andere waarop het minder loopt. Het belangrijkste is dat je in jezelf blijft geloven. Ik heb altijd veel zelfvertrouwen en ben er zeker van dat die goals terugkomen.”

Bij een nederlaag tegen de leider, kan Club Brugge uit play-off I vallen. “Verliezen tegen Anderlecht? Daar denken we niet aan. Stel dat het toch gebeurt, dan hebben we nog drie wedstrijden vooraleer de play-offs beginnen. In de kleedkamer leeft het gevoel dat we het kunnen doen dit weekend, dus we moeten er ook vol voor gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties