Reactie Weuts: "Ideale plek voor linksvoetige"

Jens Van der Borght
| 0 reacties
Weuts: "Ideale plek voor linksvoetige"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisterenavond won Oud-Heverlee Leuven met 1-2 op het veld van KV Mechelen. Koen Weuts zorgde met een vrijtrap voor de gelijkmaker.

"Normaal sta ik niet op de lijst om vrije trappen te nemen, maar tegen Beerschot wilde ik het al proberen. Ik liet het toen over aan Ibou, maar wist zeker dat de volgende voor mij was. Ik zei dan ook: ik trap hem. En iedereen was akkoord. Ik ben steeds klaar om te spelen waar de coach me inzet", aldus Koen Weuts op de officiële webiste van OHL.

In de eerste helft had KV Mechelen nog de bovenhand, maar na de rust namen de Leuvenaars de wedstrijd in handen. "We wisten dat Mechelen zijn laatste kans uitspeelde om Play-Off I te bereiken. Het drukte ons dan ook weg en liet ons amper in de wedstrijd komen. Wij konden wel enkele keren tegenprikken, maar speelden het onvoldoende zuiver uit om gevaarlijk te worden. Tijdens de rust beseften we echter dat het beter moest en ineens kon het wel. We geloofden in onze kansen, en die kwamen er ook aan. Op basis van de tweede helft verdienden we dan ook onze overwinning", besluit Weuts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties