Lierse wint oefenpot tegen STVV

Frank Deckers
| 6 reacties

Deze middag heeft Lierse een oefenwedstrijd tegen STVV met 0-1 gewonnen. Bidaoui maakte na 65 minuten het enige doelpunt. De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld.

Op hun website meldt Lierse dat de elf spelers die zaterdag de wedstrijd tegen Beerschot wonnen op de bank begonnen of zelfs helemaal niet deelnamen aan de oefenwedstrijd. Tester Jääger speelde 60 minuten en nieuwkomer Salahdin viel in na 55 minuten.

Lierse kreeg na 20 minuten een penalty maar Elgabas kon die niet verzilveren. Na een halfuur kreeg Pouga nog een grote kans maar zijn schot strandde op de paal. Na de rust kwamen enkele basisspelers de veld op waardoor het spel vlotter liep. Bidaoui maakte het enige doelpunt na een mooie dribbel. STVV kon twee keer bijna gelijkmaken maar doelman Essam kon zijn netten schoon houden.