Van den Brom onder indruk van Anderlechtse -21

Van den Brom onder indruk van Anderlechtse  -21
Foto: © SC

De beloften van Anderlecht wonnen maandag het sterk bezette toernooi van Viareggio. Heel Anderlecht was trots op de prestatie van hun 'jonge talenten', ook John van den Brom.

"Dit is fantastisch voor de club en het geeft aan wat ik al langer wist: Anderlecht heeft een ontzettend goeie jeugdwerking", zei Van den Brom. "En vooral ook de manier waarop. Met 3-0 winnen in de finale van AC Milan... René Peeters, de coach, was ook heel enthousiast. Dit is goed voor die jongens, maar ook voor de club."

Enkele van de jongeren staan immers op de rand van de doorbraak. Michaël Heylen bijvoorbeeld. "Ja, die staat er kort bij. Ik neem hem niet op in de kern voor Zulte Waregem, want hij heeft ook match met de NextGen en dan laat ik hem liever spelen dan op de bank te moeten zitten. Maar als ik hem nodig heb, is hij zeker klaar."

En ook Frank Acheampong maakte indruk. "Franky deed het inderdaad schitterend", lachte Van den Brom. "Hij maakte ook al indruk op me in die halve week dat hij met ons meetrainde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties