Benjamin Nicaise nieuwe trainer Brussels

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Benjamin Nicaise nieuwe trainer Brussels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin Nicaise wordt de nieuwe trainer van FC Brussels. De voormalige middenvelder van Bergen, die eind januari een punt zette achter zijn carrière, neemt het roer over van Noureddine Zaiour. Nicaise moet het team nu eerst en vooral verzekeren van behoud in tweede klasse.

Een maand geleden maakte Nicaise bekend dat hij met onmiddellijke ingang stopte met voetballen. Hij bekleedde sindsdien de functie van assistent-trainer bij Brussels en nu wordt hij al meteen gepromoveerd tot hoofdcoach. Het gaat dus snel voor de nog maar 32-jarige Fransman.

Brussels zet Noureddine Zaiour opzij omdat de resultaten van de laatste wedstrijd tegenvielen. De zestiende in de stand kon dit kalenderjaar nog niet één wedstrijd winnen en zal zijn beste beentje moeten voorzetten om zich te handhaven in de Belgacom League.

Duidelijke opdracht voor kersvers trainer Benjamin Nicaise. Hij moet de ambitieuze Brusselse club in eerste instantie verzekeren van het behoud en dan pas kunnen ze bij Brussels weer naar omhoog kijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties