AEK Athene zakt verder weg

AEK Athene was nog niet zo lang geleden een team dat Champions League-voetbal speelde, maar dit seizoen gaat het niet goed met de hoofdstedelingen. Ook vandaag werd er weer verloren, met 0-2 van Panathinaikos.

AEK Athene – Panathinaikos 0-2

In Athene kreeg AEK de kans om toch nog een beetje mee te spelen om Europees voetbal, maar het werd uiteindelijk een smadelijke 0-2 nederlaag. Tien minuten na de rust opende Vitolo de score voor Panathinaikos, even later legde Sow de eindstand vast.

Door de overwinning komen de bezoekers op de vijfde plaats terecht, een plek die recht geeft op play-offs voor CL-voetbal. AEK Athene zakt verder weg: het bezet nu de dertiende plaats en heeft maar vier punten meer dan Aris, dat voorlaatste staat.