Reactie Barda wil Beker van België tweede keer winnen met Genk

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Barda wil Beker van België tweede keer winnen met Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda mocht tegen Anderlecht starten maar werd vervangen en moest bij de penaltyreeks dus werkloos toekijken. De aanvaller won met Genk de Beker van België in 2009 en wil dat nu maar al te graag opnieuw doen.

Robby Morren in Genk

"Het geeft natuurlijk een geweldig gevoel om terug naar het Koning Boudewijnstadion te kunnen gaan. Dit wordt mijn tweede bekerfinale met Genk. Ik heb er in Israël ook al twee gespeeld en ik heb ze tot dusver allemaal gewonnen. Ik wil dat op 9 mei ook zo houden."

"Ik vond onze kwalificatie verdiend. Wij waren het meest dominante team. Anderlecht had natuurlijk ook enkele goede kansen, er was die fenomenale tackle van Koulibaly anders had het voor ons voorbij geweest."

Barda moest vanaf de zijlijn toekijken naar de bloedstollende ontknoping. "Die strafschoppenreeks was ongelooflijk spannend. Ik heb in mijn ganse carrière nog nooit zo'n lange reeks meegemaakt." 

Na de succesvolle Europese campagne van dit seizoen, wil Genk ook volgend seizoen absoluut weer Europees aan de bak. Daarom is de bekerfinale ontzettend belangrijk. "Het is een huizenhoog cliché maar het is wel zo dat de beker de kortste weg naar Europa is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties