Been: "Schrijvers kan op positie Barda"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 27 reacties
Been: "Schrijvers kan op positie Barda"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk-coach Mario Been was gisteren te gast bij Extra Time. De oefenmeester had het onder meer over de beker en de contractonderhandelingen met Elyaniv Barda. Die lijken muurvast te zitten nadat de Israëliër het aanbod van Racing Genk afwees.

"We hebben hem een contract van één jaar aangeboden, met een optie voor een extra jaar", aldus Mario Been. "Ik volg de visie van Genk om ook naar de toekomst te kijken. Met Siebe Schrijvers hebben we een jongen in huis die eventueel ook op die positie kan spelen." De coach van Genk heeft duidelijk vertrouwen in de zestienjarige jongeling.

Met het behalen van de bekerfinale was Been uiteraard erg tevreden. "We hebben lang op drie fronten meegestreden. Maar wat als we na zo'n mooi seizoen naast alle drie zouden grijpen? Zonder bekerfinale zou de druk op de play-offs enorm groot geweest zijn."

Toch vindt Been de competitie nog steeds het belangrijkst. "De komende twee wedstrijden zijn erg belangrijk. We moeten ambitie uitstralen. Ik zou de Champions League-voorrondes verkiezen boven de beker. De Champions League is het hoogst haalbare. Maar laten we maar voor allebei gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties