De Sart: "Moeten ons niet op de tweede plaats richten"

Jens Van der Borght
| 8 reacties
De Sart: "Moeten ons niet op de tweede plaats richten"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard staat momenteel op een gedeelde vijfde plaats in de competitie. Met 47 punten staan ze ondertussen dertien punten achter op een plaats die recht geeft op Champions League voetbal. Sportief directeur Jean-Francois De Sart blikt in HLN vooruit op Play-off I.

“Het is onze ambitie om volgend seizoen Europees te spelen. Als dat binnen is, kunnen we verder kijken. Maar wij zullen de Play-offs stap voor stap moeten nemen. De achterstand op de tweede plaats is groot, maar ik weet niet of we daar op moeten focussen. Het is minstens even belangrijk en moeilijk om voor Club Brugge en Racing Genk te eindigen”, vertelt De Sart in Het Laatste Nieuws.

Voorts had de sportief directeur het over het wisselvallige seizoen van Standard: "We hebben problemen gehad met de integratie van spelers. Onze twee Japanners en twee Roemenen, die we in de winterstop zijn gaan halen, evolueren goed, maar zo een aanpassing is niet simpel. We hebben nog een maand om dat op te lossen. Aan de andere kant ben ik zeer tevreden over onze organisatie. We hebben een goed collectief en een goede defensie”, besluit De Sart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties