Physical Coach Genk gaat supporters fysiek begeleiden

Jens Van der Borght
| 2 reacties
Physical Coach Genk gaat supporters fysiek begeleiden
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC genk lanceert een nieuw project genaamd: "Maak je shirt nat!". Peter Catteuw, de Physical Coach van Genk, zal de supporters klaarstomen voor "Genk Loopt", meldt de website van Racing Genk.

Op zondag 5 mei vindt er in Genk een jogging van 5 kilometer plaats. Voor de jogging “Genk Loopt” wil Racing Genk zijn fans motiveren om mee te lopen. Naast de jogging van 5 km, is er ook een 1 km-kinderloop en een 10 km-run.

De “Maak je shirt nat!”-actie is een onderdeel van het FRZA! Project van KRC Genk. Het wil zo mensen meer betrekken bij de club. Peter Catteuw, die alle spelers begeleidt op fysiek vlak, zal zich ter beschikking stellen van de supporters.

Fans kunnen zich tot 8 maart inschrijven via een mailtje naar info@frza.be. De eerste honderd zullen twee keer aan het programma kunnen deelnemen. Op 11 maart om 19u is de kick-off die gevolgd wordt door de eerste run. Daarna krijgen de ingeschrevenen wekelijkse loopschema’s per mail. Op 8 april om 19u is er een follow-up gevolgd door een gezamelijke run.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties