Reactie Vandenbussche: "Eindelijk die overwinning"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vandenbussche: "Eindelijk die overwinning"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de zege tegen Tubeke is Roeselare quasi zeker van de redding. Het staat nu elf punten boven de rechtstreekse degradatieplaatsen. Bram Vandenbussche scoorde het eerste doelpunt tegen Tubeke. Verder is het nog niet duidelijk of Sergey Serebrennikov blijft.

Serebrennikov wordt namelijk gehuurd van Cercle Brugge waar zijn contract eind juni afloopt. Hoe het daarna verder moet is niet duidelijk al zal hij, als hij blijft, moeten inleveren. Roeselare lijkt nu alleszins gered na de zege tegen Tubeke.

"Door deze overwinning moeten we nu wat meer bevrijd en ontspannen kunnen voetballen", aldus Bram Vandenbussche aan Het Nieuwsblad. Hij scoorde de eerste goal waarbij de bal door de handen van de doelman ging. "Het was gewoon hard gekopt", lachte Vandenbussche.

Daarna veroorzaakte Vandenbussche wel een penalty. "Die speler en ik hadden elkaar wat vast, maar om daar nu strafschop voor te fluiten was echt overdreven. Ik begreep de beslissing van de ref niet zo goed maar achteraf heeft het geen belang. We wonnen eindelijk en kunnen naar voren en naar boven kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties