Nieuwe Buffalo-whisky te koop

Nieuwe Buffalo-whisky te koop
Foto: © SC

De Smoking Buffalo 4 is vanaf heden te koop in vijf cafés in en rond Gent. Het is al de vierde whisky van AA Gent die op de markt komt.

Het idee om een speciale whisky te maken ontstond in 2010, toen de beker werd binnengehaald. Het succes van dat jaar zorgde ervoor dat het maken van een whisky een jaarlijkse traditie werd. In 2011 kon er ook nog een mooi seizoen gevierd worden. Vorig jaar kon de whisky dienen als eindejaarsgeschenk en dit jaar kan de whisky van pas komen om het verdriet te verdrinken.

“De vierde Smoking Buffalo komt er na een rotseizoen van KAA Gent en moet bijdragen tot de wederopstanding van de Buffalo's', zegt Bart Heggerick van Whisky Import Belux tegen Het Nieuwsblad. Zoals steeds is de whisky uitgebracht in een zeer gelimiteerde oplage: er zijn minder dan 300 flessen, die met de hand zijn genummerd.

De flessen zijn te koop voor 58 euro op volgende locaties: G-Huis in Melle, Soda in Zevergem, Café Koophandel in Baarle, Café De Karper in Gent en de Picasso in Lochristi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties