Clement: "Kon elders T1 worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Clement: "Kon elders T1 worden"
Foto: © SC

Eerder deze week raakte bekend dat Philippe Clement zijn contract als assisent-trainer bij Club Brugge met vier jaar heeft verlengd. Clement kreeg een aanbieding van een niet nader genoemde eersteklasser, maar koos voor een verlengd verblijf bij blauw-zwart.

Fille’ geeft in Het Nieuwsblad ook te kennen dat er interesse was van andere teams. Een niet nader genoemde eersteklasser wilde hem binnenhalen als hoofdtrainer, maar daar ging de voormalige nummer zes van Club niet op in. Één team was het alvast niet. “Het was niet Beerschot, maar dat is niet meer aan de orde. Ik koos voor Club Brugge en wie weet blijf ik hier nog tien jaar.”

Clement speelde tijdens zijn carrière tien jaar voor de Bruggelingen en speelde meer dan 200 wedstrijden in het blauw-zwarte shirt. Hij sloot zijn carrière af bij Beerschot en ging vervolgens aan de slag als beloftentrainer en verdedigingstrainer bij Club Brugge. Na het vertrek van Georges Leekens en diens assistent Rudi Verkempinck schoof Clement een plaatsje op in de pikorde, hij is nu de assistent van Juan Carlos Garrido.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties