Gerrard: "Overwinning grote opluchting"

Dries Van den Bergh
| 8 reacties
Gerrard: "Overwinning grote opluchting"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool was afgelopen weekend te sterk voor Tottenham. Het team van Jan Vertonghen en Moussa Dembélé werd met 3-2 geklopt. Liverpool-aanvoerder Steven Gerrard is van mening dat The Reds al veel eerder tegen een top vijf-team hadden moeten winnen.

Het was de kapitein hemzelve die zondag het winnende doelpunt tegen de netten schoot. Gerrard en co waren verantwoordelijk voor het eerste verlies van Tottenham sinds negen december. Voor Liverpool is het de eerste keer dat er gewonnen wordt van een ploeg uit de top vijf dit seizoen. Eerder werd al gelijkgespeeld tegen Chelsea, Arsenal en Manchester City.

Voor Steven Gerrard is de winst dan ook een enorme opluchting. “Dit is een grote overwinning voor ons. Als je kijkt hoe we dit seizoen tegen de topteams gespeeld hebben, dan is het spijtig dat dit maar onze eerste overwinning is. Maar nu we die behaald hebben is iedereen terug opgelucht. We hebben bewezen dat we nog altijd opkunnen tegen de topteams uit de competitie.”

Voor Tottenham heeft de Engelse international niets dan lof. “Als je hun vorm bekijkt denk ik dat ze, samen met ons, momenteel de beste club in de Premier League zijn.” Dankzij de winst tegen van zondag wipt Liverpool over Everton naar de zesde plaats in het klassement. “Maar daar mogen we ons niet op blindstaren”, zegt Gerrard. “Ook al hebben we Tottenham verslagen, we moeten ons nog altijd bewijzen in de volgende reeks wedstrijden. We willen nu boven Everton blijven en zo hoog mogelijk eindigen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties