Izegem verliest in extremis van Wetteren

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Izegem verliest in extremis van Wetteren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Izegem en Standaard Wetteren zijn allebei verwikkeld in de degradatiestrijd in derde nationale A. Gisteren keken ze elkaar in Izegem in de ogen. Het stond lang gelijk, maar Wetteren kon enkele minuten voor tijd de winnende 1-2 binnenprikken via Elaut.

"Het is al de vijfde keer dat dit ons overkomt", aldus een teleurgestelde Franky Dekenne, coach van Izegem, aan Het Nieuwsblad. "Je denkt dat je de match rustig kan uitspelen, maar dan loopt alles toch nog mis. Het worden nog bange weken. Brakel, Ronse en Wetteren pakken punten en samen met ons is Racing Waregem de grote verliezer van het weekend. Maar de goesting en drive om te winnen was vandaag niet groot genoeg bij ons. Ik vond dat die wil bij Wetteren veel groter was en dat hebben we vandaag cash betaald."

"We hadden hier een mooie surplus kunnen boeken want nu volgen matchen tegen Hamme op verplaatsing en Hoogstraten thuis. Twee toppers en daarin zullen we al moeten proberen om iets te sprokkelen of we dreigen weer naar die barragestek te sukkelen en dat kan echt de bedoeling niet zijn."

Izegem en Wetteren staan nu broederlijk naast elkaar net boven die barrageplaats. Beide teams tellen 29 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties