Reactie Coppens: "Play-off III is een goede formule voor ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Coppens: "Play-off III is een goede formule voor ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle kende zaterdagavond met een 3- 1 nederlaag een slechte repetitie voor de play-off III wedstrijden tegen Beerschot. Doelman Jo Coppens beklemtoont dat het geloof er nog is binnen de spelersgroep. "Iedereen wil er vol voor gaan."

Robby Morren in Antwerpen

"Deze nederlaag is moeilijk te verteren. Natuurlijk was niemand gelukkig. We hadden heel graag gewonnen om zo een goed gevoel mee te nemen na onze zwakke wedstrijd tegen Bergen. We waren onze supporters iets verschuldigd."

"Het was een rare wedstrijd. We hadden deze week hard gewerkt. Daarom is dit resultaat echt jammer. We konden nog terugkomen tot 1-1 en dan denk je dat er iets mogelijk is maar het mocht niet zijn."

Goede formule

Cercle heeft nu twee weken om zich klaar te stomen voor de echte strijd tegen Beerschot. "Play-off III is een heel rare formule. Het is een systeem waarbij de twee ploegen zich alsnog kunnen redden. Daarom is die formulie voor ons wel goed."

Werklust en enthousiasme

De doelman laat de moed niet zakken. "Over twee weken zal het pas echt beginnen. We moeten de komende 1 dagen echt toeleven naar die strijd in play-off III. We moeten werklust en enthousiasme tonen."

Coppens benadrukt dat het geloof in de groep nog steeds aanwezig is. "Na de wedstrijd waren de ploegmaats elkaar aan het corrigeren en dat vind ik positief. Iedereen wil er vol voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties