Hazard: "Prijzen pakken met Chelsea"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Hazard: "Prijzen pakken met Chelsea"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard en Chelsea kunnen vanmiddag een goeie zaak doen in de stand. Als The Blues hun wedstrijd tegen West Ham tot een goed einde brengen, naderen ze tot op vier punten van Manchester City. De Rode Duivel kijkt alvast met vertrouwen vooruit.

“We moeten deze wedstrijd gewoon winnen. Chelsea is een grote club en wij moeten prijzen pakken. Er is nog werk aan de winkel, maar we gaan er alles aan doen om ons doel, kwalificatie voor de Champions League, te bereiken”, begint een ambitieuze Hazard op de website van de Londense club.

Chelsea kende al een ontzettend zwaar seizoen. Het speelde europees in de Champions League, de Europa League, het WK voor clubteams en de supercup. Als het in de FA Cup en in de Europa League de finale bereikt, zullen Hazard en co dit seizoen zeventig wedstrijden gespeeld hebben.

“We zitten in een flow en dat kan in het begin van de partij in ons voordeel werken. We zullen vanaf minuut één meteen een hoog tempo ontwikkelen. We moeten echter wel opletten dat we ons niet laten verrassen op het einde. De vermoeidheid zal eerder bij ons, dan bij West Ham toeslaan”, is de Rode Duivel toch nog waakzaam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties