Belgische U17 flink onderuit tegen Frankrijk

Timothy Collard
| 11 reacties

De Belgische U17 heeft zijn start gemist in de eliteronde. De jonge Rode Duivels gingen met zware 1-4 cijfers onderuit tegen hun leeftijdsgenoten uit Frankrijk. Ook de volgende wedstrijden (Kroatië en Spanje) kondigen zich moeilijk aan voor de Belgen.

In de eerste helft domineerden de Fransen en speelden ze heel wat kansen bij mekaar. Onze landgenoten konden in de eerste 45 minuten niet opboksen tegen de jonge Fransmannen en bij de rust stond het al 0-3.

Na rust zorgde Siebe Schrijvers (RC Genk) nog even voor een sprankeltje hoop door de 1-3 de scoren, maar wat later legde Frankrijk de wedstrijd in een definitieve plooi. Geen geweldige start voor de Rode Duivels, al zeker niet als je weet dat Kroatië in de andere groepswedstrijd met 3-2 won van favoriet Spanje.