Jonckheere: "Eindronde zou ontgoocheling zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Jonckheere: "Eindronde zou ontgoocheling zijn"
Foto: © SC

Vanavond spelen KV Oostende en White Star Woluwe tegen elkaar. Voor Oostende kan een zege een belangrijke stap zijn richting titel. Met minder dan de titel zijn ze in Oostende overigens niet tevreden.

"We willen onszelf geen druk opleggen. Binnen de groep hebben we beslist om van match tot match te kijken. Er zijn nog drie matchen tot Pasen en vier erna. Als wij niet meer verslappen, is Westerlo de enige concurrent. We mogen de titelstrijd absoluut niet laten beslissen op de laatste speeldag in Westerlo. Een eindrondeticket zou ons ontgoochelen. We gaan resoluut voor de titel", aldus Michiel Jonckheere aan het Nieuwsblad.

De heenmatch tegen Woluwe werd verloren. "Woluwe speelde toen beter voetbal dan ons. Vooral defensief zat het bij ons nog niet goed in mekaar. Wij gaven in die weken te veel kansen weg. Woluwe had heel veel snelheid en voetballend vermogen in huis. Met welk elftal Woluwe naar hier komt, weet ik niet. Ja, ik hoorde ook dat verdediger Dessaer hier volgend seizoen wil voetballen, die is altijd welkom", aldus Jonckheere.

Woluwe zit in zware financiële problemen. Het is nog niet zeker of de spelers vanavond willen spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties