Calderón: "Pérez wilde Ronaldo niet"

Conrad Grayson
| 7 reacties
Calderón: "Pérez wilde Ronaldo niet"
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo maakte al meer doelpunten dan dat hij wedstrijden speelde voor de Koninklijke en bewijst op die manier dat hij zijn geld meer dan waard is.

Ramón Calderón, oud-voorzitter van Real Madrid, beweert dat de transfer van de Portugese aanvaller bijna niet was doorgegaan. Huidige voorzitter Florentino Pérez zag de komst van Ronaldo in 2009 niet zitten vanwege zijn te hoog prijskaartje.

“Toen Florentino werd aangesteld als voorzitter, had Ronaldo al bijna getekend”, zei Calderón aan TeleB. “Hij wilde Ronaldo helemaal niet en probeerde de transfer nog te voorkomen, maar Jorge Valdano (destijds algemeen directeur) en José Ángel Sánchez wisten hem te overtuigen om Ronaldo toch te halen.”

“Er werd hem gezegd dat hij gek was als hij het niet zou doen”, wist Calderón verder te vertellen. “Maar Pérez was dus niet positief en Ronaldo weet dat. Dat zou wel eens de reden van de problemen kunnen zijn."

"Ik hoop dat Ronaldo bij Real Madrid blijft, maar de ervaring leert dat als een speler wil vertrekken, hij beter kan gaan. Real zal hem in dat geval ook moeten laten gaan. Het is lang geleden dat de slavernij werd afgeschaft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties