Groep E: Wie doet goede zaak in open poule?

Groep E: Wie doet goede zaak in open poule?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Groep E is misschien wel de meest onvoorspelbare poule van allemaal. Iedereen lijkt wel punten te kunnen verliezen tegen iedereen en geen van de zes landen in de groep zijn een echte grote naam. Toch beloven het leuke duels te worden in de strijd om de WK-tickets.

Zwitserland, treize points?

Zwitserland staat op kop in de groep met 10 op 12 en kan vandaag nog vanuit de luie stoel kijken wat de concurrenten voor plek twee doen. Het moet pas morgen aan de bak in Cyprus. Dat lijkt een hapklare brok, maar Cyprus is helemaal geen zwak broertje meer.

Het verraste in deze campagne IJsland al en speelde ook in alle andere wedstrijden aardig mee. Het zal dan ook aan Zwitserland zijn om geconcentreerd te blijven spelen en zo met een dertien op vijftien het eerste luik van de kwalificaties af te ronden.

Bikkelen om plek twee

Alle andere landen maken nog aanspraak om tweede te worden in de groep en zo een mogelijke play-off plaats af te dwingen. Noorwegen ontvangt in eigen huis Albanië, een nooit te onderschatten tegenstander.  Die belangrijke wedstrijd is live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Slovenië gaat dan weer in eigen huis op zoek naar zijn laatste kans op een nieuwe WK-eindronde, maar ook IJsland loert op minstens de tweede plaats in de poule. Bij IJsland treffen we Eidur Gudjohnsen (Club Brugge) en Olafur Skúlason (Zulte Waregem) aan. Ook die wedstrijd kan je live bekijken.

Het wedstrijdschema:

Slovenië – IJsland (18 uur - Live op Unibet TV)
Noorwegen – Albanië (19 uur – Live op Unibet TV)
Cyprus – Zwitserland (zaterdag 17.30 uur)

Maakt Riise nog eens een doelpunt? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat hij vanavond de netten kan doen trillen, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 450 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties