Pittige zaterdagtraining voor de Rode Duivels

Conrad Grayson
| 10 reacties
Pittige zaterdagtraining voor de Rode Duivels
Foto: © SC

De zaterdagtraining van de Rode Duivels, die om 17:00 uur van start ging, begon rustig. Het waren de bankzitters en invallers van gisterenavond die op het veld verschenen. De spelerskern die in Macedonië aan de aftrap verscheen, nam niet deel aan de training en bleef binnen.

Aan het begin van de training liepen Thomas Vermaelen, Vincent Kompany en Romelu Lukaku los terwijl de rest van de spelers lichte oefeningen uitvoerden met de bal aan de voet. Opvallend was dat Vermaelen als enige basisspeler een kwartiertje losliep en daarna weer naar binnen trok. Kompany en Lukaku voegden zich snel bij de groep. Niemand trainde alleen.

Na een half uur dreef bondscoach Marc Wilmots het tempo van de training op. Er werd een wedstrijdje gespeeld tussen de spelers onderling, zeven tegen zeven waarbij assistent Vital Borkelmans de veertiende man vormde. 

De situatie van Kompany wordt nog bekeken, maar het lijkt er beter en beter uit te zien.

De spelers die trainden: Dries Mertens, Romelu Lukaku, Vincent Kompany, Simon Mignolet, Jelle Vossen, Timmy Simons, Nacer Chadli, Kevin Mirallas, Steven Defour, Laurent Ciman, Jean-François Gillet, Jelle Van Damme

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties