Turnhout-coach: "We zijn de te kloppen ploeg"

Fabian Morren
| 19 reacties
Turnhout-coach: "We zijn de te kloppen ploeg"
Foto: © SC

KV Turnhout lijkt niet meer te stoppen. 12 op 12 pakte de rode lantaarn in derde klasse A. De omstreden Egyptische inbreng werpt zijn vruchten af. Niet alleen ligt het behoud binnen handbereik, ook de periodetitel kan nog worden gepakt.

"Ik wist op voorhand dat het geen gemakkelijke opdracht zou worden", vertelt de Egyptische trainer Hesham Salem Zakarya. "Maar als ik er werkelijk van overtuigd was dat het een mission impossible was, dan was ik er niet aan begonnen."

"In het begin moesten we ons aanpassen en namen we een valse start", vervolgt Zakarya. "Nu zijn we aan een opmars bezig. Ik heb veel respect voor Maged Samy. Hij doet ontzettend veel voor deze club. Het is zijn verdienste dat we sinds de winterstop staan waar we nu staan. We doen het voor hem en de club."

De periodetitel zit ook in het achterhoofd van de coach. "We doen ons uiterste best. Ik geef grif toe dat onze ambities stelselmatig toenemen. Voor alle concurrenten zijn we de te kloppen tegenstander. Aan volgend seizoen en mijn toekomstplannen wil ik nog niet denken. Eerst wil ik deze opdracht tot een goed einde brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties