Wilmots: "Vincent speelt altijd als hij 100 procent is"

Wilmots: "Vincent speelt altijd als hij 100 procent is"
Foto: © SC

Marc Wilmots gaat goed om met tegenslagen. Door het weer kon er niet buiten getraind worden, maar de bondscoach zag er het positieve van in. Zaterdag was het grootste werk immers al gedaan.

De Rode Duivels werkten zaterdag een pittige training af, zondag werd er in de gym getraind of wat gelopen. "Zo erg is het niet, want het meeste werk was zaterdag al gedaan", zei Wilmots. "Morgen zullen we hopelijk nog een goede training kunnen afwerken. En van de zaterdagtraining ben ik heel tevreden. De mentaliteit was voortreffelijk. Als je ziet dat de spelers voluit gaan om op training een wedstrijdje te winnen, weet je dat je met profs bezig bent."

En Wilmots had nog goed nieuws, want Vincent Kompany is fit. "Hij speelde zes matchen van vier tegen vier en kende geen reactie. En als Vincent 100 procent is, speelt hij altijd en is hij mijn kapitein. Wie er vooraan gaat spelen? Kijk, ik heb negen of tien spelers voor vijf offensieve plaatsen. Iedereen maakt kans. Ik wil vooral een vlotte balcirculatie zien. Dat moet ook voor een vol huis en op een goed veld", besloot Wilmots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties