Maes: "Ik schat ons even hoog in als Zulte Waregem"

Fabian Morren
| 11 reacties
Maes: "Ik schat ons even hoog in als Zulte Waregem"
Foto: © SC

Zaterdag begint Lokeren aan play-off I op het veld van Zulte Waregem. "Ik heb de voorbije dagen vooral veel vragen gekregen over anderen", zegt Maes in Het Laatste Nieuws.

"Vragen over Anderlecht, over wie kampioen gaat spelen. Wij hangen daar dan zo wel ergens tussen, want wij moeten zogezegd scherprechter gaan spelen. Maar ik denk dat wij geen scherprechter zullen zijn, omdat de verschillen zo klein zijn. Iedereen kan iedereen dood doen in deze play-offs", aldus Maes.

"De eerste wedstrijd is enorm belangrijk, ook psychologisch", vervolgt de coach. "Moeten wij meteen naar Anderlecht, dan staan we voor een moeilijk verhaal. Voor ons gaat het erom de kloof tegenover Zulte Waregem te dichten. En dat is voor ons haalbaar, want ik schat ons even hoog in als Zulte Waregem. Dat zie je ook aan het onderlinge resultaat, want we haalden 4 op 6 tegen hen."

Maes spreekt zijn ambities duidelijk uit. "Wij mikken absoluut op plaats vier. In vergelijking met de andere clubs van play-off I zijn wij het kleine broertje, maar als je het over 30 wedstrijden bekijkt, hebben wij ons mannetje wel heel goed gestaan. Tegen de andere ploegen van play-off I haalden we 14 op 30. Dan zit je mee in de buik van die eerste zes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties