Skúlason: "Drie jaar extra tijd om Nederlands te leren"

Skúlason: "Drie jaar extra tijd om Nederlands te leren"
Foto: © SC

Olafur Skúlason heeft zijn contract bij Zulte Waregem verlengd tot 2016. De IJslander speelt sinds 2011 bij de West-Vlamingen en zal ook de drie volgende jaren bij Essevee blijven.

Aernout Van Lindt in Waregem

Skúlason wordt volgende week 30. “Het was een goed moment om te verlengen. Ik ben dan ook heel blij hier te mogen blijven. Al vanaf dag 1 dat ik hier was, ben ik enorm gastvrij en met open armen ontvangen. De manier waarop ik ben begeleid was ook altijd heel professioneel. Het is niet meer dan logisch dat ik blijf. Ik ben zeer gelukkig”, aldus de middenvelder van Zulte Waregem.

“De mensen bij de club weten wat ik kan. Ik zal dus hard blijven werken om in het team proberen te raken. Maar ik weet hoe het in voetbal kan gaan, dus ik ben op dit moment gewoon blij hier te mogen blijven”, was de IJslander nuchter in zijn analyse of hij op meer speeltijd hoopt de komende jaren.

De IJslander liet eerder al aan ons weten dat hij ook Nederlands aan het leren is. Ondertussen kan hij al wat Nederlands praten. “Dankzij mijn nieuw contract kan ik nu nog drie jaar extra Nederlands leren”, besloot Skúlason.

Morgen laten we Skúlason aan het woord over de nationale ploeg van IJsland. Ook Jens Naessens, Francky Dury en Davy De fauw laten we aan het woord. De Ronde van Vlaanderen is daarbij een rode draad in het verhaal. Lees het allemaal de komende dagen op onze website. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties