Van der Vaart wil titelfeestje Bayern verpesten

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Van der Vaart wil titelfeestje Bayern verpesten
Foto: © SC

Rafael van der Vaart was afgelopen week goed op dreef bij Oranje. De middenvelder scoorde in beide wedstrijden voor het nationale elftal. Met Hamburg neemt van der Vaart het komend weekend op tegen Bayern, dat zich tot kampioen kan kronen.

Van de acht wedstrijden die de spelmaker al speelde tegen Bayern München verloor hij er slechts drie. Verder scoorde hij ook drie doelpunten tegen de ‘Rekordmeister’. In 2007 scoorde van der Vaart in de 2-1 overwinning van HSV tegen Bayern.”Die wedstrijd behoort absoluut tot mijn mooiste momenten als ik aan Bayern denk.”

Als Bayern komend weekend wint, en eerste achtervolger Dortmund laat punten liggen, dan mogen Daniël Van Buyten en co zich opnieuw de beste club van Duitsland noemen. Dortmund toonde zich de voorbij twee seizoenen sterker dan de club uit München, maar dit seizoen staat er geen maat op Bayern. Toch hoopt van der Vaart het titelfeestje nog even uit te stellen.

“Om uiteindelijk als winnaar van het veld te stappen, moeten we hopen op een slechte dag van Bayern. We mogen niet bang zijn en moedig voor de dag komen. Dan hebben we daar zeker een kans”, besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties